Rennova Oy


Rennova – saneerauksen vankka ammattilainen

Rennova on erilaisiin saneeraustöihin keskittynyt vahva pohjalainen yritys. Ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat asiakastyytyväisyyden jokaisessa saneerausprojektissa. Kaikilla tekijöillämme on laadukkaaseen työhön tarvittava koulutus ja vaativien työvaiheiden edellyttämät sertifikaatit. Ammattitaidon ja laadukkaan jäljen lisäksi pidämme erityisen tärkeänä ystävällistä palvelua kaikissa asiakastyön vaiheissa. Rennovan toiminta rakentuu erinomaisen asiakaskokemuksen varaan. Uskomme vahvasti siihen, että tärkein onnistumisemme mitta on tyytyväiset asiakkaat. Pyrimme sen vuoksi toimimaan joustavasti ja ymmärtämään asiakkaitamme kaikissa tilanteissa.

Aina perheyrityksemme perustamisesta saakka olemme rakentaneet toimintaamme pitkän aikavälin menestykseen tähdäten. Yrityksemme kokonaisvaltainen maine palvelevana ja laadukkaana saneeraustöiden toteuttajana on meille tärkeämpää kuin projektikohtainen kannattavuus ja lyhytnäköinen voiton maksimointi. Olemme helposti tavoitettavissa ja kanssamme on helppo keskustella kaikista remontointiin ja saneeraukseen liittyvistä asioista.

Rennova on aina hoitanut viranomaisvelvoitteet täsmällisesti. Takeeksi tästä kuulumme tilaajavastuu.fi rekisteriin sekä Luotettava kumppani-ohjelmaan. Hyvästä taloudenpidosta ja vakavaraisuudestamme kertoo yrityksellemme vuonna 2014 myönnetty AAA-luottoluokitus.

Osoituksena ammattitaidostamme Rennovalle on myönnetty Rakentamisen Laatu-pätevyys (RALA). Rennovan asbesti-ja haitta-ainekartoittajilla on alan kattava erikoiskoulutus. Lisäksi kaikilla märkätila-asentajilla on VTT-sertifikaatti asennustöihin.

Olen iloinen että olemme pärjänneet kotimaisuuteen ja hyvään palveluasenteeseen nojaavalla palvelukonseptillamme myös julkisten hankkeiden tarjouskilpailuissa. Se kertoo siitä, että hinta-laatu suhteemme on korkea verrattuna kilpailijoihin myös suuremmissa projekteissa. Osansa on varmasti ollut myös sillä, että olemme saaneet yrityksellemme tarvittavan laatuleiman.” Sanoo Rennovan talousjohtaja Juho Ylimäki.

Julkisissa hankinnoissa hinta on tärkein kriteeri toteuttajan valinnassa, mutta sen lisäksi toteuttajan täytyy olla luotettava kumppani.

”Julkisissa kilpailuissa menestymisen ehdoton edellytys on kilpailukykyinen hinta. Rennovan kohdalla hankintapäätöstä helpotti hinnan lisäksi rakennusalan ja hankinnan ammattilaisten antamat suositukset. Rennovalla on positiivinen maine alueen ammattilaisten piirissä”, kertoo Seppelin toteuttajan valintaprosessista. ”Lisäksi Rennovan kanssa on miellyttävä asioida. Johdon saa tarvittaessa helposti paikalle”, Seppelin jatkaa.

Suurissa saneeraushankkeissa tarvitaan monipuolista projektinhallinta- ja koordinointiosaamista. Yhteydet projektin kannalta tärkeisiin sidosryhmiin kuten tilaajaan, käyttäjiin, materiaalitoimittajiin ja arkkitehtiin ovat keskeisessä asemassa kokonaisuuden onnistumisen kannalta.

”Rennovan työntekijät projektissamme olivat fiksuja ja rauhallisia kavereita. On hienoa huomata, kun maanantaina menee työmaalle moikkaamaan niin on iloista porukkaa työssä”, Teijo Seppelin toteaa ja jatkaa:
”Rennova onnistui hyvin saneerausprojektin johtamisessa ja läpiviennissä. Kommunikointi projektin aikana sujui mallikkaasti kaikkien sidosryhmien suuntaan. Sekä Rennovan johdon että työtekijöiden kanssa on miellyttävää keskustella ja asioida. Projektiimme tuli aika paljon lisäyksiä matkan varrella, mutta Rennova toteutti ne kaikki joustavasti ja hyvässä yhteishengessä. Rennovan kanssa ei tarvinnut vääntää asioista. Olemme tyytyväisiä projektin toteutukseen”, kertooTeijo Seppelin.

Katso remontti- ja saneerauspalveluidemme referenssit!

 

 

 

Maunu Ylimäki, ins.

Toimitusjohtaja

044-3081889

maunu.ylimaki(at)rennova.fi

 

Tuomas Grev, ins.

Työnjohtaja

050-5507322

tuomas.grev(at)rennova.fi

 

Elias Pitkäkoski, ins.

Laskenta, Työnjohtaja

045-1667093

elias.pitkakoski(at)rennova.fi

 

Tuomas Salomäki, ins.

Työnjohtaja

050-5507339

tuomas.salomaki(at)rennova.fi

 

Mikko Ojala, ins.

Talouspäällikkö

050-5904875

mikko.ojala(at)rennova.fi

 

Juho Ylimäki, KTT

Hallituksen pj.

juho.ylimaki(at)rennova.fi

 

 

Laskutusosoitteet:

Rennova Oy

Y-tunnus: 2335523-4

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite: 003723355234

Operaattori: Pagero

Aineistomuoto: Finvoice

Paperilaskut:

Rennova Oy

Kirkkopuistikko 30B

65100

Vaasa