Rennova Oy


 

Rennova – Palveleva osaaja

Rennova on saneeraustöihin keskittynyt vahva pohjalainen yritys. Ammattitaitoiset kotimaiset tekijämme ovat palvelevia ja varmistavat jokaisessa projektissa asiakkaamme tyytyväisyyden. Kaikilla tekijöillämme on laadukkaaseen työhön tarvittava koulutus ja vaativimpiin työvaiheisiin liittyvät sertifikaatit. Ammattitaidon ja tuotetun laadun lisäksi pidämme erityisen tärkeänä ystävällistä palvelua jokaisena hetkenä kun teemme asiakastyötä. Rennovan toiminta on rakentunut erinomaisen asiakaskokemuksen varaan. Uskomme vahvasti siihen, että tärkein onnistumisemme mitta on tyytyväiset asiakkaat, tämä ilmenee erityisesti joustavuutena ja erinomaisena asiakkaan ymmärtämisenä.

Perheyrityksenä olemme yrityksen perustamisesta saakka rakentaneet toimintaamme pitkän aikavälin menestys mielessämme. Projektikohtaista kannattavuutta ja lyhytnäköistä voiton maksimointia tärkeämpää meille on yrityksemme kokonaisvaltainen maine palvelevana ja laadukkaana saneeraustöiden toteuttajana. Olemme tavoitettavissa ja meidän kanssa on helppoa ja miellyttävää keskustella kaikista remonttiin liittyvistä asioista.

Rennova on aina hoitanut viranomaisvelvoitteet täs­mällisesti ja tämän takeeksi kuulumme tilaajavastuu.fi rekisteriin sekä Luotettava kumppani-ohjelmaan. Hyväs­tä taloudenpidosta ja vakavaraisuudestamme kertoo yrityksellemme vuonna 2014 myönnetty AAA-luottoluokitus.

Osoituksena ammattitaidostamme Rennovalle on myönnetty Rakentamisen Laatu-pätevyys. Rennovan asbesti-ja haitta-ainekartoittajilla on alan kattava erikoiskoulutus.

 

 

Maunu Ylimäki, ins.

Toimitusjohtaja

044-3081889

maunu.ylimaki@rennova.fi

 

 

 

 

 

 

Juho Ylimäki, KTT

Talousjohtaja (isyysvapaalla)

juho.ylimaki@rennova.fi

 

 

 

 

 

 

 

Jussa Perkkiö, ins.

Projekti-insinööri

045-876 5735

jussa.perkkio@rennova.fi

 

 

 

 

 

 

Casimir Nurminen

Työnjohtaja

045-6687343

casimir.nurminen@rennova.fi

 

 

 

 

 

 

 

Laskutusosoitteet:

Rennova Oy

Y-tunnus: 2335523-4

 

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite: 003723355234

Operaattori: Maventa (003721291126)

Aineistomuoto: Finvoice

(Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan
välittäjätunnukselle)

 

Paperilaskut:

Rennova Oy

Rantakatu 14

65100

Vaasa