Julkisen tilan saneeraus ja muutostyöt Vaasassa

Julkisen tilan saneeraus ja muutostyöt


Julkisen tilan saneeraus vaatii luotettavan kumppanin. Rennova toteutti Vaasan satamaterminaalin muutostyöt ja saneerauksen. Projektissa saneerattiin toimistotiloja ja muutettiin terminaalitiloja vastaamaan Merenkurkun laivaliikenteen kasvavaan tarpeeseen.

”Uusittu satamaterminaali palvelee matkustajamäärien ilahduttavaa kehitystä ja tekee matkustamisesta sujuvampaa. Aiemmat terminaalitilat alkoivat olla ahtaat nykyisille matkustajamäärille ja remontilla saatiin nostettua matkustajapalvelun tasoa”, kertoo Vaasan kaupungin logistiikan kehittämisyksikön johtaja Teijo Seppelin.

Rennovan saavuttama RALA-pätevyys ja Tilaajavastuun tarjoaman Luotettava kumppani- ohjelman jäsenyys ovat olleet eduksi asiakassuhteissa julkisyhteisöjen kanssa.

”Olen iloinen että olemme pärjänneet kotimaisuuteen ja hyvään palveluasenteeseen nojaavalla palvelukonseptillamme myös julkisten hankkeiden tarjouskilpailuissa. Se kertoo siitä että hinta-laatu suhteemme on korkea verrattuna kilpailijoihin myös suuremmissa projekteissa. Osansa on varmasti ollut myös sillä, että olemme saaneet yrityksellemme tarvittavan laatuleiman.” Sanoo Rennovan talousjohtaja Juho Ylimäki.

Julkisissa hankinnoissa hinta on tärkein toteuttajan valintakriteeri, mutta sen lisäksi toteuttajan täytyy olla luotettava toimija, jolle julkisen tilan saneeraus on selkärangassa.

”Julkisissa kilpailuissa menestymisen ehdoton edellytys on kilpailukykyinen hinta. Rennovan kohdalla hankintapäätöstä helpotti hinnan lisäksi rakennusalan ja hankinnan ammattilaisten antamat suositukset. Rennovalla on positiivinen maine alueen ammattilaisten piirissä.” Kertoo Seppelin toteuttajan valintaprosessista. ”Lisäksi Rennovan kanssa on miellyttävä asioida. Johdon saa tarvittaessa helposti paikalle.” Seppelin jatkaa.

Suurissa saneeraushankkeissa tarvitaan monipuolista projektinhallinta- ja koordinointiosaamista. Yhteydet projektin kannalta tärkeisiin sidosryhmiin, kuten tilaajaan, käyttäjiin, materiaalitoimittajiin ja arkkitehtiin ovat keskeisessä asemassa kokonaisuuden onnistumisen kannalta.

”Rennovan työntekijät projektissamme olivat fiksuja ja rauhallisia kavereita. On hienoa huomata, kun maanantaina menee työmaalle moikkaamaan niin on iloista porukkaa työssä.” Teijo Seppelin toteaa ja jatkaa:

”Rennova onnistui hyvin saneerausprojektin johtamisessa ja läpiviennissä. Kommunikointi projektin aikana sujui mallikkaasti kaikkien sidosryhmien suuntaan. Sekä Rennovan johdon että työtekijöiden kanssa on miellyttävää keskustella ja asioida. Projektiimme tuli aika paljon lisäyksiä matkan varrella, mutta Rennova toteutti ne kaikki joustavasti ja hyvässä yhteishengessä. Rennovan kanssa ei tarvinnut vääntää asioista. Olemme tyytyväisiä projektin toteutukseen.” Kertoo Teijo Seppelin.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!